Magazin

Magazin

Arată 21–40 din 121 de rezultate

  • Sac 163,05 lei TVA inclus

    Caramel 600 – 25 Kg

    Malțurile de tip Caramel sunt obținute din orz germinat proaspăt și sunt caracterizate de un grad ridicat de caramelizare, cu un gust și aromă specifice. În general, malțurile caramel cresc atât abundența cât și stabilitatea spumei. Utilizate într-o gamă largă de beri, de la beri tipice "de iarnă", beri Ale de cele mai variate tipuri, beri aromatice, lager negre și stout.

    Adaugă în coșDetalii
  • Caramel_Malt_600 32,61 lei TVA inclus

    Caramel 600 – 5 Kg

    Malțurile de tip Caramel sunt obținute din orz germinat proaspăt și sunt caracterizate de un grad ridicat de caramelizare, cu un gust și aromă specifice. În general, malțurile caramel cresc atât abundența cât și stabilitatea spumei. Utilizate într-o gamă largă de beri, de la beri tipice "de iarnă", beri Ale de cele mai variate tipuri, beri aromatice, lager negre și stout.

    Adaugă în coșDetalii
  • Caramel_Malt_200 36,80 lei TVA inclus

    Caramel Aromatic – 5 Kg

    Caramel Aromatic este un malț obținut din orz verde.  Un grad foarte ridicat de caramelizare și gustul intens de caramel sunt caracteristicile acestui malț. Compușii Maillard produși prin acest procedeu funcționează ca agenți anti-oxidanți și contribuie la stabilitatea aromei și gustului berii și au capacitatea de a produce beri spumoase și cu stabilitate mai bună. Caramel aromatic dă berii o culoare plăcută, arămie. Proporția recomandată este de maxim 20% din masa de malț.

    Adaugă în coșDetalii
  • Sac 164,00 lei TVA inclus

    Caramel Pale – 25 Kg

    Caramel Pale este produs din malț "verde". Deși are un indice de culoare scăzut, este un malț caramel tipic, la care amidonul a fost gelatinizat și zaharificat în interiorul bobului de orz. Caramel Pale este utilizat pentru producerea berilor cu tărie alcoolică medie și mare și arome echilibrate, complexe.

    Adaugă în coșDetalii
  • Pale_Ale_Malt 32,80 lei TVA inclus

    Caramel Pale – 5 Kg

    Caramel Pale este produs din malț "verde". Deși are un indice de culoare scăzut, este un malț caramel tipic, la care amidonul a fost gelatinizat și zaharificat în interiorul bobului de orz. Caramel Pale este utilizat pentru producerea berilor cu tărie alcoolică medie și mare și arome echilibrate, complexe.

    Adaugă în coșDetalii
  • Sac 171,05 lei TVA inclus

    Caramel Wheat – 25 Kg

    Malțul de grâu caramelizat este obținut din grâu proaspăt germinat și are un grad ridicat de caramelizare, cu activitate enzimatică apropiată de zero. Compușii Maillard formați în cursul procesului dau berii un caracter cremos, culoare și arome de grâu prăjit. Caramel wheat este utilizat și pentru capacitatea de a îmbunătăți abundența și stabilitatea spumei de bere. Are un gust dulce, cu arome de pâine neagră.

    Adaugă în coșDetalii
  • Caramel_Wheat_120 34,21 lei TVA inclus

    Caramel Wheat – 5 Kg

    Malțul de grâu caramelizat este obținut din grâu proaspăt germinat și are un grad ridicat de caramelizare, cu activitate enzimatică apropiată de zero. Compușii Maillard formați în cursul procesului dau berii un caracter cremos, culoare și arome de grâu prăjit. Caramel wheat este utilizat și pentru capacitatea de a îmbunătăți abundența și stabilitatea spumei de bere. Are un gust dulce, cu arome de pâine neagră.

    Adaugă în coșDetalii
  • Sac 178,48 lei TVA inclus

    Chocolate Dark – 25 Kg

    Malțul Chocolate Dark este folosit prin excelență la berile de tip Porter și Stout, dar poate fi utilizat la orice altă bere închisă la culoare (de exemplu ale brună), datorită capacității puternice de colorare. Din punct de vedere al aromei, malțul chocolate adaugă berii note de ciocolată neagră și cafea. Efectul asupra culorii și aromei berii este spectaculos, chiar în cele mai mici dozaje.

    Adaugă în coșDetalii
  • Chocolate_Malt_1200 35,70 lei TVA inclus

    Chocolate Dark – 5 Kg

    Malțul Chocolate Dark este folosit prin excelență la berile de tip Porter și Stout, dar poate fi utilizat la orice altă bere închisă la culoare (de exemplu ale brună), datorită capacității puternice de colorare. Din punct de vedere al aromei, malțul chocolate adaugă berii note de ciocolată neagră și cafea. Efectul asupra culorii și aromei berii este spectaculos, chiar în cele mai mici dozaje.

    Adaugă în coșDetalii
  • Sac 176,19 lei TVA inclus

    Chocolate Light – 25 Kg

    Malțul Chocolate este folosit prin excelență la berile de tip Porter și Stout, dar poate fi utilizat la orice altă bere închisă la culoare (de exemplu ale brună), datorită capacității puternice de colorare. Din punct de vedere al aromei, malțul chocolate adaugă berii note de ciocolată neagră și cafea. Efectul asupra culorii și aromei berii este spectaculos, chiar în cele mai mici dozaje.

    Adaugă în coșDetalii
  • Chocolate_Malt_400 35,24 lei TVA inclus

    Chocolate Light – 5 Kg

    Malțul Chocolate este folosit prin excelență la berile de tip Porter și Stout, dar poate fi utilizat la orice altă bere închisă la culoare (de exemplu ale brună), datorită capacității puternice de colorare. Din punct de vedere al aromei, malțul chocolate adaugă berii note de ciocolată neagră și cafea. Efectul asupra culorii și aromei berii este spectaculos, chiar în cele mai mici dozaje.

    Adaugă în coșDetalii
  • Sac 175,24 lei TVA inclus

    Cookie – 25 Kg

    Cookie este produs prin prăjirea malțului de orz, ceea ce îi conferă un gust plăcut de cereale, cu arome de pop-corn și biscuiți. Numele său vine de la aroma caracteristică de produse de patiserie. Este de obicei malțul utilizat pentru a induce berilor ale, în special belgiene, un caracter specific de pâine rumenită.

    Adaugă în coșDetalii
  • Amber_Malt 35,05 lei TVA inclus

    Cookie – 5 Kg

    Cookie este produs prin prăjirea malțului de orz, ceea ce îi conferă un gust plăcut de cereale, cu arome de pop-corn și biscuiți. Numele său vine de la aroma caracteristică de produse de patiserie. Este de obicei malțul utilizat pentru a induce berilor ale, în special belgiene, un caracter specific de pâine rumenită.

    Adaugă în coșDetalii
  • Sac 160,57 lei TVA inclus

    Dark Ale – 25 Kg

    Dark Ale este produs la temperaturi înalte, printr-un procedeu special, de lungă durată. Aroma Dark Ale include note de cereale, alune prăjite și fructe. Dark Ale este ideal pentru berile ale brune și pentru lager închise la culoare. Poate fi utilizat la orice tip de bere brună, în cantități mici accentuând profunzimea culorii.

    Citește mai multDetalii
  • Caramel_Malt_100 32,11 lei TVA inclus

    Dark Ale – 5 Kg

    Dark Ale este produs la temperaturi înalte, printr-un procedeu special, de lungă durată. Aroma Dark Ale include note de cereale, alune prăjite și fructe. Dark Ale este ideal pentru berile ale brune și pentru lager închise la culoare. Poate fi utilizat la orice tip de bere brună, în cantități mici accentuând profunzimea culorii.

    Adaugă în coșDetalii
  • Sac 161,14 lei TVA inclus

    Dextrin – 25 Kg

    Malțul dextrin are o aromă definitorie, undeva între caramel și malț biscuit. De asemenea, o caracteristică importantă este prezența unor tipuri de zaharuri care nu sunt complet metabolizate de drojdii, ceea ce face din Dextrin un corector de robustețe pentru berea finală, inducând tente dulci și contribuind la retenția spumei.

    Adaugă în coșDetalii
  • Dextrin 32,23 lei TVA inclus

    Dextrin – 5 Kg

    Malțul dextrin are o aromă definitorie, undeva între caramel și malț biscuit. De asemenea, o caracteristică importantă este prezența unor tipuri de zaharuri care nu sunt complet metabolizate de drojdii, ceea ce face din Dextrin un corector de robustețe pentru berea finală, inducând tente dulci și contribuind la retenția spumei.

    Adaugă în coșDetalii
  • abbaye_11 19,86 lei TVA inclus

    Drojdie Abbaye – 11 g

    Abbaye este o drojdie ale de origine belgiană, selectată pentru abilitatea sa de a produce tipuri de bere cum sunt Dubbel, Trippel și Quads, adică beri de genul trappist. Este recunoscută pentru capacitatea sa de a fermenta la concentrații crescute de alcool. O drojdie stabilă, de încredere, ce duce la o bere cu arome complexe și miros ce poate include nuanțe picante, dulci-amărui, fructoase, cu iz de banane și cuișoare.

    Adaugă în coșDetalii
  • abbaye_1 294,78 lei TVA inclus

    Drojdie Abbaye – 500 g

    Abbaye este o drojdie ale de origine belgiană, selectată pentru abilitatea sa de a produce tipuri de bere cum sunt Dubbel, Trippel și Quads, adică beri de genul trappist. Este recunoscută pentru capacitatea sa de a fermenta la concentrații crescute de alcool. O drojdie stabilă, de încredere, ce duce la o bere cu arome complexe și miros ce poate include nuanțe picante, dulci-amărui, fructoase, cu iz de banane și cuișoare.

    Adaugă în coșDetalii
  • belle_11 19,86 lei TVA inclus

    Drojdie Belle Saison – 11 g

    Belle Saison este o drojdie de tip ale de origine belgiană, selectată pentru capacitatea sa de a produce beri excelente de tipul Saison.  Aceste beri sunt unice prin faptul că pe timpul fermentației nu necesită corecția temperaturii, ceea ce face ca temperatura de fermentație să crească în mod natural. "Belle saison" este o drojdie viguroasă, care poate fermenta pe o plajă largă de temperatură fără a produce arome nedorite.

    Adaugă în coșDetalii