Magazin

Magazin

Arată 21–40 din 90 de rezultate

  • Sac 154,72 lei TVA inclus

    Caramel Pale – 25 Kg

    Caramel Pale este produs din malț "verde". Deși are un indice de culoare scăzut, este un malț caramel tipic, la care amidonul a fost gelatinizat și zaharificat în interiorul bobului de orz. Caramel Pale este utilizat pentru producerea berilor cu tărie alcoolică medie și mare și arome echilibrate, complexe.

    Adaugă în coșDetalii
  • Pale_Ale_Malt 33,88 lei TVA inclus

    Caramel Pale – 5 Kg

    Caramel Pale este produs din malț "verde". Deși are un indice de culoare scăzut, este un malț caramel tipic, la care amidonul a fost gelatinizat și zaharificat în interiorul bobului de orz. Caramel Pale este utilizat pentru producerea berilor cu tărie alcoolică medie și mare și arome echilibrate, complexe.

    Adaugă în coșDetalii
  • Sac 161,74 lei TVA inclus

    Caramel Wheat – 25 Kg

    Malțul de grâu caramelizat este obținut din grâu proaspăt germinat și are un grad ridicat de caramelizare, cu activitate enzimatică apropiată de zero. Compușii Maillard formați în cursul procesului dau berii un caracter cremos, culoare și arome de grâu prăjit. Caramel wheat este utilizat și pentru capacitatea de a îmbunătăți abundența și stabilitatea spumei de bere. Are un gust dulce, cu arome de pâine neagră.

    Adaugă în coșDetalii
  • Caramel_Wheat_120 35,42 lei TVA inclus

    Caramel Wheat – 5 Kg

    Malțul de grâu caramelizat este obținut din grâu proaspăt germinat și are un grad ridicat de caramelizare, cu activitate enzimatică apropiată de zero. Compușii Maillard formați în cursul procesului dau berii un caracter cremos, culoare și arome de grâu prăjit. Caramel wheat este utilizat și pentru capacitatea de a îmbunătăți abundența și stabilitatea spumei de bere. Are un gust dulce, cu arome de pâine neagră.

    Adaugă în coșDetalii
  • Sac 169,15 lei TVA inclus

    Chocolate Dark – 25 Kg

    Malțul Chocolate Dark este folosit prin excelență la berile de tip Porter și Stout, dar poate fi utilizat la orice altă bere închisă la culoare (de exemplu ale brună), datorită capacității puternice de colorare. Din punct de vedere al aromei, malțul chocolate adaugă berii note de ciocolată neagră și cafea. Efectul asupra culorii și aromei berii este spectaculos, chiar în cele mai mici dozaje.

    Adaugă în coșDetalii
  • Chocolate_Malt_1200 37,04 lei TVA inclus

    Chocolate Dark – 5 Kg

    Malțul Chocolate Dark este folosit prin excelență la berile de tip Porter și Stout, dar poate fi utilizat la orice altă bere închisă la culoare (de exemplu ale brună), datorită capacității puternice de colorare. Din punct de vedere al aromei, malțul chocolate adaugă berii note de ciocolată neagră și cafea. Efectul asupra culorii și aromei berii este spectaculos, chiar în cele mai mici dozaje.

    Adaugă în coșDetalii
  • Sac 166,87 lei TVA inclus

    Chocolate Light – 25 Kg

    Malțul Chocolate este folosit prin excelență la berile de tip Porter și Stout, dar poate fi utilizat la orice altă bere închisă la culoare (de exemplu ale brună), datorită capacității puternice de colorare. Din punct de vedere al aromei, malțul chocolate adaugă berii note de ciocolată neagră și cafea. Efectul asupra culorii și aromei berii este spectaculos, chiar în cele mai mici dozaje.

    Adaugă în coșDetalii
  • Chocolate_Malt_400 36,54 lei TVA inclus

    Chocolate Light – 5 Kg

    Malțul Chocolate este folosit prin excelență la berile de tip Porter și Stout, dar poate fi utilizat la orice altă bere închisă la culoare (de exemplu ale brună), datorită capacității puternice de colorare. Din punct de vedere al aromei, malțul chocolate adaugă berii note de ciocolată neagră și cafea. Efectul asupra culorii și aromei berii este spectaculos, chiar în cele mai mici dozaje.

    Adaugă în coșDetalii
  • Sac 165,92 lei TVA inclus

    Cookie – 25 Kg

    Cookie este produs prin prăjirea malțului de orz, ceea ce îi conferă un gust plăcut de cereale, cu arome de pop-corn și biscuiți. Numele său vine de la aroma caracteristică de produse de patiserie. Este de obicei malțul utilizat pentru a induce berilor ale, în special belgiene, un caracter specific de pâine rumenită.

    Adaugă în coșDetalii
  • Amber_Malt 36,33 lei TVA inclus

    Cookie – 5 Kg

    Cookie este produs prin prăjirea malțului de orz, ceea ce îi conferă un gust plăcut de cereale, cu arome de pop-corn și biscuiți. Numele său vine de la aroma caracteristică de produse de patiserie. Este de obicei malțul utilizat pentru a induce berilor ale, în special belgiene, un caracter specific de pâine rumenită.

    Adaugă în coșDetalii
  • Sac 151,30 lei TVA inclus

    Dark Ale – 25 Kg

    Dark Ale este produs la temperaturi înalte, printr-un procedeu special, de lungă durată. Aroma Dark Ale include note de cereale, alune prăjite și fructe. Dark Ale este ideal pentru berile ale brune și pentru lager închise la culoare. Poate fi utilizat la orice tip de bere brună, în cantități mici accentuând profunzimea culorii.

    Adaugă în coșDetalii
  • Caramel_Malt_100 33,13 lei TVA inclus

    Dark Ale – 5 Kg

    Dark Ale este produs la temperaturi înalte, printr-un procedeu special, de lungă durată. Aroma Dark Ale include note de cereale, alune prăjite și fructe. Dark Ale este ideal pentru berile ale brune și pentru lager închise la culoare. Poate fi utilizat la orice tip de bere brună, în cantități mici accentuând profunzimea culorii.

    Adaugă în coșDetalii
  • abbaye_11 11,84 lei TVA inclus

    Drojdie Abbaye – 11 g

    Abbaye este o drojdie ale de origine belgiană, selectată pentru abilitatea sa de a produce tipuri de bere cum sunt Dubbel, Trippel și Quads, adică beri de genul trappist. Este recunoscută pentru capacitatea sa de a fermenta la concentrații crescute de alcool. O drojdie stabilă, de încredere, ce duce la o bere cu arome complexe și miros ce poate include nuanțe picante, dulci-amărui, fructoase, cu iz de banane și cuișoare.

    Adaugă în coșDetalii
  • abbaye_1 228,94 lei TVA inclus

    Drojdie Abbaye – 500 g

    Abbaye este o drojdie ale de origine belgiană, selectată pentru abilitatea sa de a produce tipuri de bere cum sunt Dubbel, Trippel și Quads, adică beri de genul trappist. Este recunoscută pentru capacitatea sa de a fermenta la concentrații crescute de alcool. O drojdie stabilă, de încredere, ce duce la o bere cu arome complexe și miros ce poate include nuanțe picante, dulci-amărui, fructoase, cu iz de banane și cuișoare.

    Citește mai multDetalii
  • belle_11 11,84 lei TVA inclus

    Drojdie Belle Saison – 11 g

    Belle Saison este o drojdie de tip ale de origine belgiană, selectată pentru capacitatea sa de a produce beri excelente de tipul Saison.  Aceste beri sunt unice prin faptul că pe timpul fermentației nu necesită corecția temperaturii, ceea ce face ca temperatura de fermentație să crească în mod natural. "Belle saison" este o drojdie viguroasă, care poate fermenta pe o plajă largă de temperatură fără a produce arome nedorite.

    Adaugă în coșDetalii
  • belle_1 228,94 lei TVA inclus

    Drojdie Belle Saison – 500 g

    Belle Saison este o drojdie de tip ale de origine belgiană, selectată pentru capacitatea sa de a produce beri excelente de tipul Saison.  Aceste beri sunt unice prin faptul că pe timpul fermentației nu necesită corecția temperaturii, ceea ce face ca temperatura de fermentație să crească în mod natural. "Belle saison" este o drojdie viguroasă, care poate fermenta pe o plajă largă de temperatură fără a produce arome nedorite.

    Citește mai multDetalii
  • bry_11 11,84 lei TVA inclus

    Drojdie BRY-97 – 11 g

    Cunoscută printre berarii americani și ca drojdia de bere de pe Coasta de Vest, o drojdie utilizată de multe berării comerciale, este o drojdie ce poate fi folosită în orice fel de bere ale, pentru că amprenta sa asupra gustului și mirosului berii este aproape nulă (echivalentul american al drojdiei europene Nottingham din colecția Lallemand). Are o toleranță bună la alcool, viteză de fermentație bună și sedimentează accentuat la finalul fermentației.

    Adaugă în coșDetalii
  • bry_1 217,40 lei TVA inclus

    Drojdie BRY-97 – 500 g

    Cunoscută printre berarii americani și ca drojdia de bere de pe Coasta de Vest, o drojdie utilizată de multe berării comerciale, este o drojdie ce poate fi folosită în orice fel de bere ale, pentru că amprenta sa asupra gustului și mirosului berii este aproape nulă (echivalentul american al drojdiei europene Nottingham din colecția Lallemand). Are o toleranță bună la alcool, viteză de fermentație bună și sedimentează accentuat la finalul fermentației.

    Citește mai multDetalii
  • cbc_11_1 11,32 lei TVA inclus

    Drojdie CBC-1 – 11 g

    CBC-1 este o drojdie specială, rezistentă la presiuni mari, recomandată pentru carbonatarea naturală a berii prin fermentație suplimentară la sticlă, în keg sau alte recipiente sub presiune. Poate (re)fermenta berea până la concentrații de 12-14% alcool, putându-se folosi pentru fermentația primară și/sau secundară a berilor cu conținut excepțional de ridicat de alcool (ca de exemplu Eisbock, Russian Imperial Stout, Barleywine).

    Adaugă în coșDetalii
  • cbc_1 248,72 lei TVA inclus

    Drojdie CBC-1 – 500 g

    CBC-1 este o drojdie specială, rezistentă la presiuni mari, recomandată pentru carbonatarea naturală a berii prin fermentație suplimentară la sticlă, în keg sau alte recipiente sub presiune. Poate (re)fermenta berea până la concentrații de 12-14% alcool, putându-se folosi pentru fermentația primară și/sau secundară a berilor cu conținut excepțional de ridicat de alcool (ca de exemplu Eisbock, Russian Imperial Stout, Barleywine).

    Citește mai multDetalii