Malț Vienna – 5 Kg

Malt-Pilsen 2RS

28,65 lei TVA inclus

Un malț tipic Vienna de proveniență belgiană, ce induce o aromă mai pregnantă de malț și o culoare virată spre auriu față de Pilsen, dând arome subtile de zahăr și melasă caramelizate.

Categorie: Etichetă:

Descriere produs

Culoare must obținută: 4,0-7,0 EBC/ 2,1-3,2 Lovibond

Caracteristici
Un malț tipic Vienna de proveniență belgiană, uscat în cuptor la 85 - 90°C în etape scurte.  Induce o aromă mai pregnantă de malț și de orz decât malțul tip Pilsen, cu arome subtile de zahăr și melasă caramelizate.  Fiind obținut la temparaturi mai mari decât Pilsen induce culori aurii mai profunde berii, îmbunătățind în același timp consistența și plenitudinea aromei berii.  Capacitatea enzimatică este puțin mai mică decât în cazul Pilsner, dar malțul Chateau Vienna păstrează suficientă putere diastatică pentru a fi folosit în combinație cu proporții importante de malțuri speciale (nediastatice sau cu putere enzimatică mică).
Utilizare
În toate tipurile de bere, având ca referință Vienna lager  dacă este folosit 100 % și în orice proporție pentru a îmbunătăți culoare și aroma berilor "light".
Stocare și valabilitate
Malțul trebuie stocat în locuri răcoroase  (< 22 °C) și uscate (< 35 RH %), pentru a-și păstra intacte proprietățile timp de 24 de luni în stare întreagă și timp de 3 luni pentru malțul măcinat.
Ambalare
  • În cutii de carton pentru comenzi sub 25 Kg
  • în sac de rafie dublat cu folie protectoare PP pentru comandă  de 25 Kg
  • Pentru comenzi peste 50 Kg vă rugăm să ne trimiteți o cerere de ofertă din meniul contact!

Un produs Castle Malting.

Informații suplimentare

Greutate 5.1 kg
Dimensiuni 35 x 25 x 15 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.