Malț Pilsen 2RS – 5 Kg

Malt-Pilsen 2RS

28,59 lei TVA inclus

Cel mai deschis la culoare malț belgian, produs din orz cu două șiruri de boabe pe spic. Imprimă berii o aromă puternică, dulce de malț și are suficientă putere diastatică pentru a fi folosit ca malț de bază.

Categorie: Etichetă:

Descriere produs

Culoare must obținută: 3,0-3,5 EBC/ 1,7-1,9 Lovibond

Caracteristici
Cel mai deschis la culoare malț belgian, produs din cele mai bune recolte europene de orz de primăvară, varietatea cu două șiruri de boabe pe spic. Prelucrat termic la 80 - 85°C.  Acest tip de malț este perfect adecvat pentru infuzie într-o singură etapă, dar și pentru brasaj prin decoct pe paliere de temperatură.  Château Pilsen păstrează și imprimă berii o aromă puternică, dulce de malț și are suficientă putere diastatică pentru a fi folosit ca malț de bază în compoziția berii, alături de alte malțuri nediastatice.
Utilizare
În toate tipurile de bere. Poate fi folosit 100 % pentru berile de tip Pilsner și în combinație cu orice alt tip de malț, în proporțiile cerute de rețetă.
Stocare și valabilitate
Malțul trebuie stocat în locuri răcoroase  (< 22 °C) și uscate (< 35 RH %), pentru a-și păstra intacte proprietățile timp de 18-24 de luni în stare întreagă și timp de 3 luni pentru malțul măcinat.
Ambalare
  • În cutii de carton pentru comenzi sub 25 Kg
  • în sac de rafie dublat cu folie protectoare PP pentru comandă  de 25 Kg
  • Pentru comenzi peste 50 Kg vă rugăm să ne trimiteți o cerere de ofertă din meniul contact!

Un produs Castle Malting.

Informații suplimentare

Greutate 5.1 kg
Dimensiuni 35 x 25 x 15 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.