Malț Pale Ale – 5 Kg

Malt-PaleAle

29,65 lei TVA inclus

Un malț deschis la culoare, uscat la 90-95°C, folosit în principal ca malț de bază într-o varietate de beri de tip ale. Fiind mai închis la culoare decât Pilsen, dă berii o nuanță aurie, fiind perfect pentru berile cu nuanță de chihlimbar și pentru cele mai amărui.

Categorie: Etichetă:

Descriere produs

Culoare must obținută: 4,0-7,0 EBC/ 2,1-3,2 Lovibond

Caracteristici
Un malț deschis la culoare, uscat la 90-95°C, folosit în principal ca malț de bază într-o varietate de beri de tip ale. Este des întâlnit în rețete în combinație cu malțul Pilsen, pentru a suplimenta aroma și consistența berii. Fiind mai închis la culoare decât acesta, dă berii o nuanță aurie, fiind perfect pentru berile cu nuanță de chihlimbar și pentru cele mai amărui. Deși mai slabă decât în cazul Pilsen și Vienna, puterea diastatică a acestei varietăți este încă suficientă pentru utilizarea ca malț de bază, atunci când toate celelalte malțuri din rețetă sunt lipsite de activitate enzimatică.
Utilizare
Este cel mai des întâlnit în cazul berilor de tip ale de tip englezesc, în proporție de până la 80% din totalul malțului utilizat.
Stocare și valabilitate
Malțul trebuie stocat în locuri răcoroase  (< 22 °C) și uscate (< 35 RH %), pentru a-și păstra intacte proprietățile timp de 18-24 de luni în stare întreagă și timp de 3 luni pentru malțul măcinat.
Ambalare
  • În cutii de carton pentru comenzi sub 25 Kg
  • în sac de rafie dublat cu folie protectoare PP pentru comandă  de 25 Kg
  • Pentru comenzi peste 50 Kg vă rugăm să ne trimiteți o cerere de ofertă din meniul contact!

Un produs Castle Malting.

Informații suplimentare

Greutate 5.1 kg
Dimensiuni 35 x 25 x 15 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.