Malț Melano 80 – 5 Kg

Malt-Melano80

35,41 lei TVA inclus

Un malț foarte aromatic, care dă consistență și profunzime culorii berii, crește stabilitatea aromei și promovează culoarea roșie a berii. Este uneori numit “turbo-Munich”, pentru că multiplică toate prorpietățile acestei varietăți. Numele vine de la conținutul  crescut de melanoidine.

Categorie: Etichete: ,

Descriere produs

Culoare must obținută: 80 EBC/ 30,6 Lovibond

Caracteristici
Malțul Melano este bogat în melanoidine (denumire generică pentru combinațiile dintre amino-acizi și zaharuri), obținut printr-un proces special de germinare și uscare în condiții speciale (dezumidificantă) la 130 °C.  Un malț foarte aromatic, care dă consistență și profunzime culorii berii, crește stabilitatea aromei și promovează culoarea roșie a berii. Este uneori numit "turbo-Munich", pentru că multiplică toate prorpietățile acestei varietăți.
Utilizare
Folosit în berile de tip chihlimbar, și berile negre, dar mai cu seamă în berile "roșii" de tip ale produse după tradiția scoțiană și irlandeză.
Stocare și valabilitate
Malțul trebuie stocat în locuri răcoroase  (< 22 °C) și uscate (< 35 RH %), pentru a-și păstra intacte proprietățile timp de 24 de luni în stare întreagă și timp de 3 luni pentru malțul măcinat.
Ambalare
  • În cutii de carton pentru comenzi sub 25 Kg
  • în sac de rafie dublat cu folie protectoare PP pentru comandă  de 25 Kg
  • Pentru comenzi peste 50 Kg vă rugăm să ne trimiteți o cerere de ofertă din meniul contact!

Un produs Castle Malting.

Informații suplimentare

Greutate 5.1 kg
Dimensiuni 35 x 25 x 15 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.