Malț Crystal – 5 Kg

Malt-Cristal

32,65 lei TVA inclus

Este o varietate aromatică de malț  cu un profil unic. Culoarea asemănătoare malțurilor caramel are nuanțe de cupru, iar aroma este cea pe care o întâlnim cel mai evident în berile chihlimbar și berile negre de tip lager, o tentă fină amăruie. O alegere excelentă pentru toate berile belgiene de tip ale  și pentru berile bock germane.

Categorie: Etichete: ,

Descriere produs

Culoare must obținută: 150 EBC/ 57,1 Lovibond

Caracteristici
Este o varietate aromatică de malț  cu un profil unic. Culoarea asemănătoare malțurilor caramel are nuanțe de cupru, iar aroma este cea pe care o întâlnim cel mai evident în berile chihlimbar și berile negre de tip lager, o tentă fină amăruie.  Procesul special de uscare asigură o putere diastatică destul de mare.
Utilizare
Este utilizat în proporție de până la 20 % în orice tip de bere unde este nevoie de un caracter puternic de malț, în special în cele intens aromatizate și închise la culoare. O alegere excelentă pentru toate berile belgiene de tip ale  și pentru berile bock germane.
Stocare și valabilitate
Malțul trebuie stocat în locuri răcoroase  (< 22 °C) și uscate (< 35 RH %), pentru a-și păstra intacte proprietățile timp de 24 de luni în stare întreagă și timp de 3 luni pentru malțul măcinat.
Ambalare
  • În cutii de carton pentru comenzi sub 25 Kg
  • în sac de rafie dublat cu folie protectoare PP pentru comandă  de 25 Kg
  • Pentru comenzi peste 50 Kg vă rugăm să ne trimiteți o cerere de ofertă din meniul contact!

Un produs Castle Malting.

Informații suplimentare

Greutate 5.1 kg
Dimensiuni 35 x 25 x 15 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.