Malț Cara gold – 5 Kg

Malt-Cara120

34,86 lei TVA inclus

Este un malț de tip caramel ce dă berii o aromă intensă, dulce, de zahăr caramelizat și o culoare intensă de chihlimbar. O caracteristică distinctivă este sticlozitatea, aspectul translucid pe care îl au în secțiune boabele de orz bogate în substanțe proteice, ceea ce îi conferă capacitatea de a produce beri spumoase și cu stabilitate mai bună.

Categorie: Etichete: ,

Descriere produs

Culoare must obținută: 120 EBC/ 45,7 Lovibond

Caracteristici
Este un malț de tip caramel obținut prin germinare la temperatură mare și uscare în jur de 220 °C, care dă berii o aromă intensă, dulce, de zahăr caramelizat și o culoare intensă de chihlimbar. O caracteristică distinctivă a malțurilor de tip caramel este sticlozitatea, aspectul translucid pe care îl au în secțiune boabele de orz bogate în substanțe proteice, ceea ce îi conferă capacitatea de a produce beri spumoase și cu stabilitate mai bună.
Utilizare
Este utilizat cu preponderență în berile brune și negre, în proporție de până la 20%, dar caracteristicile sale foarte speciale îl fac adecvat pentru o multitudine de rețete de bere, în proporție mai mică din totalul de malț.
Stocare și valabilitate
Malțul trebuie stocat în locuri răcoroase  (< 22 °C) și uscate (< 35 RH %), pentru a-și păstra intacte proprietățile timp de 24 de luni în stare întreagă și timp de 3 luni pentru malțul măcinat.
Ambalare
  • În cutii de carton pentru comenzi sub 25 Kg
  • în sac de rafie dublat cu folie protectoare PP pentru comandă  de 25 Kg
  • Pentru comenzi peste 50 Kg vă rugăm să ne trimiteți o cerere de ofertă din meniul contact!

Un produs Castle Malting.

Informații suplimentare

Greutate 5.1 kg
Dimensiuni 35 x 25 x 15 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.