Drojdie Munich Classic – 500 g

munich_classic_1

364,14 lei TVA inclus

Saccharomyces cerevisae selectată din banca de tulpini Doemens Academy Yeast Culture. Munich Classic este utilizată de un număr semnificativ de berării comerciale pentru a produce o bere aromată, cu “corp” bine definit, în tradiția stilului bavarez de bere de grâu. Aroma este armonioasă, o combinație de esteri cu notă florală și note picante (fenolice).

Nu se află în stoc - pentru estimarea termenului de livrare scrie-ne din meniul Contact!

Categorie: Etichete: ,

Descriere produs

Saccharomyces cerevisae selectată din banca de tulpini Doemens Academy Yeast Culture. Munich Classic este utilizată de un număr semnificativ de berării comerciale pentru a produce o bere aromată, cu "corp" bine definit, în tradiția stilului bavarez de bere de grâu. Fermentație viguroasă, ce se poate finaliza în  patru zile la 17 °C.  Atenuarea este medie spre ridicată, funcție de cantitatea de inocul și de calitățile nutritive ale mustului de bere.  Munich classic este o drojdie care nu sedimentează la finalul fermentației decât în mică măsură, contribuind la caracterul original al berilor pentru care a fost selectată. Aroma este armonioasă, o combinație de esteri cu notă florală și note picante (fenolice). Este folosită extensiv la producția berilor de tipul Hefeweizen și Dunkelweizen, dar chiar și a vinului de grâu.

Pachet de 500  grame ambalat sub vid.

Un produs Lallemand

Informații suplimentare

Greutate 0.5 kg
Dimensiuni 100 x 60 x 50 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.