Drojdie Munich – 11 g

munich_11

13,95 lei TVA inclus

O drojdie originală bavareză cu fermentație rapidă și atenuare moderată spre mare, folosită într-o multitudine de rețete de stil german pentru beri “albe” și  de grâu. Este alegerea de referință pentru orice bere care conține grâu (malțificat sau nu), dar poate fi utilizată și pentru rețete de bere bock (lager cu conținut mai mare de alcool). Fermentează rapid, fără a sedimenta la finalul procesului.

Nu se află în stoc - pentru estimarea termenului de livrare scrie-ne din meniul Contact!

Categorie: Etichete: ,

Descriere produs

O drojdie originală bavareză cu fermentație rapidă și atenuare moderată spre mare, folosită într-o multitudine de rețete de stil german pentru beri "albe" și  de grâu. Pornește rapid în fermentație și poate finaliza procesul în chiar 4 zile la temperaturi mai mari de 17 °C. La finalul fermentației drojdia nu sedimentează, sau o face doar parțial. O parte din drojdie poate fi înlăturată de la suprafață, folosind o sită sterilă, dar mai indicat pentru berea artizanală este să se scadă temperatura fermentatorului, ceea ce va promova sedimentarea. Alternativ se poate utiliza isinglass sau alți agenți de clarificare naturali. Este alegerea de referință pentru orice bere care conține grâu (malțificat sau nu), dar poate fi utilizată și pentru rețete de bere bock (lager cu conținut mai mare de alcool)

Plic de 11 grame ambalat sub vid.

Un produs Lallemand

Informații suplimentare

Greutate 0.011 kg
Dimensiuni 10 x 5 x 0.2 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.