lallemand

lallemand

Arată 1–20 din 22 de rezultate

  • abbaye_11 11,84 lei TVA inclus

    Drojdie Abbaye – 11 g

    Abbaye este o drojdie ale de origine belgiană, selectată pentru abilitatea sa de a produce tipuri de bere cum sunt Dubbel, Trippel și Quads, adică beri de genul trappist. Este recunoscută pentru capacitatea sa de a fermenta la concentrații crescute de alcool. O drojdie stabilă, de încredere, ce duce la o bere cu arome complexe și miros ce poate include nuanțe picante, dulci-amărui, fructoase, cu iz de banane și cuișoare.

    Adaugă în coșDetalii
  • abbaye_1 228,94 lei TVA inclus

    Drojdie Abbaye – 500 g

    Abbaye este o drojdie ale de origine belgiană, selectată pentru abilitatea sa de a produce tipuri de bere cum sunt Dubbel, Trippel și Quads, adică beri de genul trappist. Este recunoscută pentru capacitatea sa de a fermenta la concentrații crescute de alcool. O drojdie stabilă, de încredere, ce duce la o bere cu arome complexe și miros ce poate include nuanțe picante, dulci-amărui, fructoase, cu iz de banane și cuișoare.

    Citește mai multDetalii
  • belle_11 11,84 lei TVA inclus

    Drojdie Belle Saison – 11 g

    Belle Saison este o drojdie de tip ale de origine belgiană, selectată pentru capacitatea sa de a produce beri excelente de tipul Saison.  Aceste beri sunt unice prin faptul că pe timpul fermentației nu necesită corecția temperaturii, ceea ce face ca temperatura de fermentație să crească în mod natural. "Belle saison" este o drojdie viguroasă, care poate fermenta pe o plajă largă de temperatură fără a produce arome nedorite.

    Adaugă în coșDetalii
  • belle_1 228,94 lei TVA inclus

    Drojdie Belle Saison – 500 g

    Belle Saison este o drojdie de tip ale de origine belgiană, selectată pentru capacitatea sa de a produce beri excelente de tipul Saison.  Aceste beri sunt unice prin faptul că pe timpul fermentației nu necesită corecția temperaturii, ceea ce face ca temperatura de fermentație să crească în mod natural. "Belle saison" este o drojdie viguroasă, care poate fermenta pe o plajă largă de temperatură fără a produce arome nedorite.

    Citește mai multDetalii
  • bry_11 11,84 lei TVA inclus

    Drojdie BRY-97 – 11 g

    Cunoscută printre berarii americani și ca drojdia de bere de pe Coasta de Vest, o drojdie utilizată de multe berării comerciale, este o drojdie ce poate fi folosită în orice fel de bere ale, pentru că amprenta sa asupra gustului și mirosului berii este aproape nulă (echivalentul american al drojdiei europene Nottingham din colecția Lallemand). Are o toleranță bună la alcool, viteză de fermentație bună și sedimentează accentuat la finalul fermentației.

    Adaugă în coșDetalii
  • bry_1 217,40 lei TVA inclus

    Drojdie BRY-97 – 500 g

    Cunoscută printre berarii americani și ca drojdia de bere de pe Coasta de Vest, o drojdie utilizată de multe berării comerciale, este o drojdie ce poate fi folosită în orice fel de bere ale, pentru că amprenta sa asupra gustului și mirosului berii este aproape nulă (echivalentul american al drojdiei europene Nottingham din colecția Lallemand). Are o toleranță bună la alcool, viteză de fermentație bună și sedimentează accentuat la finalul fermentației.

    Citește mai multDetalii
  • cbc_11_1 11,32 lei TVA inclus

    Drojdie CBC-1 – 11 g

    CBC-1 este o drojdie specială, rezistentă la presiuni mari, recomandată pentru carbonatarea naturală a berii prin fermentație suplimentară la sticlă, în keg sau alte recipiente sub presiune. Poate (re)fermenta berea până la concentrații de 12-14% alcool, putându-se folosi pentru fermentația primară și/sau secundară a berilor cu conținut excepțional de ridicat de alcool (ca de exemplu Eisbock, Russian Imperial Stout, Barleywine).

    Adaugă în coșDetalii
  • cbc_1 248,72 lei TVA inclus

    Drojdie CBC-1 – 500 g

    CBC-1 este o drojdie specială, rezistentă la presiuni mari, recomandată pentru carbonatarea naturală a berii prin fermentație suplimentară la sticlă, în keg sau alte recipiente sub presiune. Poate (re)fermenta berea până la concentrații de 12-14% alcool, putându-se folosi pentru fermentația primară și/sau secundară a berilor cu conținut excepțional de ridicat de alcool (ca de exemplu Eisbock, Russian Imperial Stout, Barleywine).

    Citește mai multDetalii
  • diamond_11g 13,95 lei TVA inclus

    Drojdie Diamond Lager – 11 g

    Drojdia Diamond Lager a fost pentru prima dată selectată în Germania și este utilizată de un număr impresionant de berării din întreaga lume pentru a produce berile de tip Lager. Fermentează la temperaturi semnificativ mai scăzute (10-15 °C) decât alte drojdii de tip ale. Această particularitate face practic diferența dintre cele două tipuri de bere Ale și Lager. Atenuarea este ridicată și gustul/aroma induse berii sunt neutre, contribuind la caracterul specific cu gust puternic de malț și hamei al berilor lager.

    Adaugă în coșDetalii
  • diamond_1 364,14 lei TVA inclus

    Drojdie Diamond Lager – 500 g

    Drojdia Diamond Lager a fost pentru prima dată selectată în Germania și este utilizată de un număr impresionant de berării din întreaga lume pentru a produce berile de tip Lager. Fermentează la temperaturi semnificativ mai scăzute (10-15 °C) decât alte drojdii de tip ale. Această particularitate face practic diferența dintre cele două tipuri de bere Ale și Lager. Atenuarea este ridicată și gustul/aroma induse berii sunt neutre, contribuind la caracterul specific cu gust puternic de malț și hamei al berilor lager.

    Citește mai multDetalii
  • london_11 11,84 lei TVA inclus

    Drojdie London ESB – 11 g

    London ESB este o drojdie selectată din colecția Lallemand pentru a produce o gamă largă de beri de tip englezesc, oferind un profil aromatic curat, bine echilibrat, cu o atenuare moderată. Această drojide este alegerea de referință pentru toate tipurile de bere amărui, incluzând tipurile de Pale Ale cu mult hamei și în general berile tradiționale de stil englezesc.

    Adaugă în coșDetalii
  • london_1 228,94 lei TVA inclus

    Drojdie London ESB – 500 g

    London ESB este o drojdie selectată din colecția Lallemand pentru a produce o gamă largă de beri de tip englezesc, oferind un profil aromatic curat, bine echilibrat, cu o atenuare moderată. Această drojide este alegerea de referință pentru toate tipurile de bere amărui, incluzând tipurile de Pale Ale cu mult hamei și în general berile tradiționale de stil englezesc.

    Citește mai multDetalii
  • munich_11 13,95 lei TVA inclus

    Drojdie Munich – 11 g

    O drojdie originală bavareză cu fermentație rapidă și atenuare moderată spre mare, folosită într-o multitudine de rețete de stil german pentru beri "albe" și  de grâu. Este alegerea de referință pentru orice bere care conține grâu (malțificat sau nu), dar poate fi utilizată și pentru rețete de bere bock (lager cu conținut mai mare de alcool). Fermentează rapid, fără a sedimenta la finalul procesului.

    Citește mai multDetalii
  • munich_1 364,14 lei TVA inclus

    Drojdie Munich – 500 g

    O drojdie originală bavareză cu fermentație rapidă și atenuare moderată spre mare, folosită într-o multitudine de rețete de stil german pentru beri "albe" și  de grâu. Este alegerea de referință pentru orice bere care conține grâu (malțificat sau nu), dar poate fi utilizată și pentru rețete de bere bock (lager cu conținut mai mare de alcool). Fermentează rapid, fără a sedimenta la finalul procesului.

    Citește mai multDetalii
  • munich_classic_11 13,95 lei TVA inclus

    Drojdie Munich Classic – 11 g

    Saccharomyces cerevisae selectată din banca de tulpini Doemens Academy Yeast Culture. Munich Classic este utilizată de un număr semnificativ de berării comerciale pentru a produce o bere aromată, cu "corp" bine definit, în tradiția stilului bavarez de bere de grâu. Aroma este armonioasă, o combinație de esteri cu notă florală și note picante (fenolice).

    Adaugă în coșDetalii
  • munich_classic_1 364,14 lei TVA inclus

    Drojdie Munich Classic – 500 g

    Saccharomyces cerevisae selectată din banca de tulpini Doemens Academy Yeast Culture. Munich Classic este utilizată de un număr semnificativ de berării comerciale pentru a produce o bere aromată, cu "corp" bine definit, în tradiția stilului bavarez de bere de grâu. Aroma este armonioasă, o combinație de esteri cu notă florală și note picante (fenolice).

    Citește mai multDetalii
  • nottingham_11 11,84 lei TVA inclus

    Drojdie Nottingham – 11 g

    O drojdie extrem de versatilă, robustă și care dă mereu rezultate excelente în toate berile ale, de la blonde, chihlimbar la beri ale roșii, variante de bere IPA, Imperial Stout și chiar lager. Pornește rapid în fermentație și poate finaliza procesul în chiar 4 zile la temperaturi mai mari de 17 °C. Sedimentează ușor la finalul fermentației și prezintă o toleranță ridicată la alcool.

    Adaugă în coșDetalii
  • nottingham_1 205,86 lei TVA inclus

    Drojdie Nottingham – 500 g

    O drojdie extrem de versatilă, robustă și care dă mereu rezultate excelente în toate berile ale, de la blonde, chihlimbar la beri ale roșii, variante de bere IPA, Imperial Stout și chiar lager. Pornește rapid în fermentație și poate finaliza procesul în chiar 4 zile la temperaturi mai mari de 17 °C. Sedimentează ușor la finalul fermentației și prezintă o toleranță ridicată la alcool.

    Citește mai multDetalii
  • windsor_11 11,84 lei TVA inclus

    Drojdie Windsor – 11 g

    O drojdie de bază pentru berile ale de tip englezesc, fiind o alegere potrivită pentru orice bere de tip ale din categoria celor dulci și moderat dulci, incluzând beri de tipul pale ale și variante mai  puțin alcoolizate de stout și porter. Dezvoltă în bere arome bogate de fructe (denumite și arome esterice) atât gustative cât și olfactive.

    Adaugă în coșDetalii
  • windsor_1 228,94 lei TVA inclus

    Drojdie Windsor – 500 g

    O drojdie de bază pentru berile ale de tip englezesc, fiind o alegere potrivită pentru orice bere de tip ale din categoria celor dulci și moderat dulci, incluzând beri de tipul pale ale și variante mai  puțin alcoolizate de stout și porter. Dezvoltă în bere arome bogate de fructe (denumite și arome esterice) atât gustative cât și olfactive.

    Citește mai multDetalii