DROJDII

DROJDII

Drojdie de bere din tulpini recunoscute pentru capacitatea lor de a fermenta berea în condiții specifice.

Se arată toate cele 7 rezultate

  • abbaye_11 21,43 lei TVA inclus

    Drojdie Abbaye – 11 g

    Abbaye este o drojdie ale de origine belgiană, selectată pentru abilitatea sa de a produce tipuri de bere cum sunt Dubbel, Trippel și Quads, adică beri de genul trappist. Este recunoscută pentru capacitatea sa de a fermenta la concentrații crescute de alcool. O drojdie stabilă, de încredere, ce duce la o bere cu arome complexe și miros ce poate include nuanțe picante, dulci-amărui, fructoase, cu iz de banane și cuișoare.

    Adaugă în coșDetalii
  • bry_11 18,88 lei TVA inclus

    Drojdie BRY-97 – 11 g

    Cunoscută printre berarii americani și ca drojdia de bere de pe Coasta de Vest, o drojdie utilizată de multe berării comerciale, este o drojdie ce poate fi folosită în orice fel de bere ale, pentru că amprenta sa asupra gustului și mirosului berii este aproape nulă (echivalentul american al drojdiei europene Nottingham din colecția Lallemand). Are o toleranță bună la alcool, viteză de fermentație bună și sedimentează accentuat la finalul fermentației.

    Adaugă în coșDetalii
  • cbc_11_1 29,48 lei TVA inclus

    Drojdie CBC-1 – 11 g

    CBC-1 este o drojdie specială, rezistentă la presiuni mari, recomandată pentru carbonatarea naturală a berii prin fermentație suplimentară la sticlă, în keg sau alte recipiente sub presiune. Poate (re)fermenta berea până la concentrații de 12-14% alcool, putându-se folosi pentru fermentația primară și/sau secundară a berilor cu conținut excepțional de ridicat de alcool (ca de exemplu Eisbock, Russian Imperial Stout, Barleywine).

    Adaugă în coșDetalii
  • munich_11 21,05 lei TVA inclus

    Drojdie Munich – 11 g

    O drojdie originală bavareză cu fermentație rapidă și atenuare moderată spre mare, folosită într-o multitudine de rețete de stil german pentru beri "albe" și  de grâu. Este alegerea de referință pentru orice bere care conține grâu (malțificat sau nu), dar poate fi utilizată și pentru rețete de bere bock (lager cu conținut mai mare de alcool). Fermentează rapid, fără a sedimenta la finalul procesului.

    Adaugă în coșDetalii
  • nottingham_11 18,88 lei TVA inclus

    Drojdie Nottingham – 11 g

    O drojdie extrem de versatilă, robustă și care dă mereu rezultate excelente în toate berile ale, de la blonde, chihlimbar la beri ale roșii, variante de bere IPA, Imperial Stout și chiar lager. Pornește rapid în fermentație și poate finaliza procesul în chiar 4 zile la temperaturi mai mari de 17 °C. Sedimentează ușor la finalul fermentației și prezintă o toleranță ridicată la alcool.

    Adaugă în coșDetalii
  • windsor_11 18,88 lei TVA inclus

    Drojdie Windsor – 11 g

    O drojdie de bază pentru berile ale de tip englezesc, fiind o alegere potrivită pentru orice bere de tip ale din categoria celor dulci și moderat dulci, incluzând beri de tipul pale ale și variante mai  puțin alcoolizate de stout și porter. Dezvoltă în bere arome bogate de fructe (denumite și arome esterice) atât gustative cât și olfactive.

    Adaugă în coșDetalii
  • servomyces 33,78 lei TVA inclus

    Nutrient drojdie Servomyces

    Servomyces este un produs natural derivat dintr-o drojdie de cultură pură provenită de la prestigioasa bancă de drojdii Weihenstephan. Servomyces ajută la accesarea micro-mineralelor absolut necesare creșterii drojdiilor, unul dintre punctele cheie într-un proces de fermentație rapid și fără complicații.

    Adaugă în coșDetalii